August 26, 2016 No Comments admin Uncategorized

Bouwbedrijf de Haze gaat de bouw uitvoeren van 8 prachtige appartementen aan de jachthaven in Kamperland.

In de tijd dat Noord-Beveland nog een echt eiland was, vormde deze haven de enige mogelijkheid van transport en contact met het vasteland. Het werd met name gebruikt voor landbouwproducten. De kwaliteit van de Noord-Bevelandse gewassen was goed en op deze plek werden vroeger de aardappelen verzameld en gereed gemaakt voor transport.

De kleine vrachtschepen hebben inmiddels plaats gemaakt voor (luxe) jachten en daarmee is ook het karakter van de haven veranderd. In plaats van hard te sjouwen komt men er nu om te recreëren en tot rust te komen.

De appartementen voldoen aan de meest recente eisen voor bewoning en beschikken over ruime balkons om van het panoramische uitzicht te genieten en lekker in de zon te zitten.

De architectuur doet enigszins Scandinavisch aan, met het verduurzaamde hout aan de gevels. Dit zorgt voor een vriendelijke en warme uitstraling. Het gebouw bestaat overigens uit een betonnen casco en de ramen zijn van een zware kwaliteit aluminium. Deze materialen passen prachtig bij elkaar, in combinatie met een zinkmetalen dak.

Voor meer informatie over nieuwbouw appartementen kamperland kijk op de website:
www.douwehaven.nl
06-55336746