Bouwprojecten voor bedrijven

 

Uitstraling

De uitstraling van uw bedrijf is belangrijk voor de indruk van uw bezoekers. Daarom is het bouwen, onderhoud en ook renovatie extra belangrijk. Kleine of grote ingrepen helpen u om een bedrijfsruimte of zelfs een geheel pan naar uw ideeën aan te passen, in de stijl die bij het bedrijf past.

Nieuw uiterlijk

Bouwbedrijf de haze zorgt voor alle verschillende bouwkundige onderhoudswerkzaamheden. We kunnen een gebouw of een ruimte een geheel nieuw uiterlijk geven door grote of kleine verbouwingen. Daarbij kunnen we ook de ontwerpen verzorgen.

Belastingvoordeel

Het energievriendelijk verbouwen of renoveren van uw bedrijfspand kan een slimme investering zijn: de juiste maatregelen kunnen via de Energie Investerings Aftrekregeling (EIA) een belastingvoordeel geven tot 40%. Daarbij bespaart u aanzienlijk op energie- en exploitatiekosten. Wij rekenen het graag voor u uit.

Rekening houden met gebruikers

Onderhoudsoverlast proberen we altijd te voorkomen en anders zoveel mogelijk te beperken. Hiervoor maken we van tevoren afspraken met de gebruikers in het pand. Wij werken altijd met transparante rapportages en kostenramingen, zodat u van tevoren alles duidelijk heeft.